More

    TAG

    сите од Република Турција

    Брачна двојка и нивната малолетна ќерка од Република Турција биле пронајдени во координирана акција на полициските службеници од ОВР Дебар и од ОВР Кичево

    Брачна двојка и нивната малолетна ќерка, сите од Република Турција, вчера вечерта околу 23.30 часот биле пронајдени во координирана акција на полициските службеници од...

    Latest news