More

    TAG

    Сиромашните земји не ги добија вакцините

    Сиромашните земји не ги добија вакцините

    Фармацевтските компании „трагично потфрлија“ во одговорот на предизвикот од глобалната здравствена криза предизвикана од ковид-19 и покрај итните повици да се обезбеди еднаква дистрибуција...

    Latest news