More

    TAG

    СИНДРОМ НА МОРВАН

    Синдром на Морван, најчесто се јавува кај машкиот пол и тоа во поодмината возраст

    Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки...

    Latest news