More

    TAG

    Синдикатот за образование бара децата да останат во клупите

    Синдикатот за образование бара децата да останат во клупите

    Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска на својот профил на Фејсбук објави дека Владата и Заедницата на единиците на локалната самоуправа...

    Latest news