More

    TAG

    Што нуди економската програма на ВМРО-ДПМНЕ?

    Што нуди економската програма на ВМРО-ДПМНЕ?

    Рамен данок, пренасочување на 1 милијарда евра кон општините и понуда до мултинационални компании за префрлање на своите профитни центри во Македонија се само...

    Latest news