More

    TAG

    Шефот на германскиот гигант Рајнметал ја повика Европа да произведе повеќе муниција

    Шефот на германскиот гигант Рајнметал ја повика Европа да произведе повеќе муниција

    Вашингтон испрати јасна порака до европските членки на НАТО дека повеќе не можат да се потпираат на неговата воена заштита, тврди шефот на германскиот...

    Latest news