More

    TAG

    Северна Македонија и регионот на Западен Балкан имаат конкуренти мерки за поддршка на инвеститорите

    Северна Македонија и регионот на Западен Балкан имаат конкуренти мерки за поддршка на инвеститорите

    Официјалната делегација на Владата на Република Северна Македонија, предводена од заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и...

    Latest news