More

    TAG

    Сериозно предупредување од САД: Фентанил и се заканува на Европа

    Сериозно предупредување од САД: Фентанил и се заканува на Европа

    Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави за Политико европскиот комесар за внатрешни работи и миграција Илва...

    Latest news