More

    TAG

    секоја година губи децениски мраз поради климатските промени предизвикани од човекот

    Највисокиот глечер на највисоката планина на светот, Монт Еверест, секоја година губи децениски мраз поради климатските промени предизвикани од човекот

    Највисокиот глечер на највисоката планина на светот, Монт Еверест, секоја година губи децениски мраз поради климатските промени предизвикани од човекот, покажа нова студија. Откритијата служат...

    Latest news