More

    TAG

    Сега уште да дознаеме што содржи документот

    Сега уште да дознаеме што содржи документот

    Министрите за надворешни работи на Севера Македонија и на Бугарија, Бујар Османи и Теодора Генчовска, денеска во Софија го потпишаа билатералниот протокол по состанокот...

    Latest news