More

    TAG

    Седмо издание на Деновите на финансиската писменост

    Седмо издание на Деновите на финансиската писменост

    Деновите на финансиската писменост, коишто се организираат по седми пат, годинава ќе се одржат од 21 до 23 ноември, во чиишто рамки ќе се...

    Latest news