More

    TAG

    Се зголемува бројот на членови во избирачките одбори за гласањето на 8 мај

    Се зголемува бројот на членови во избирачките одбори за гласањето на 8 мај

    Во вториот круг од претседателските избори, што ќе се одржат на 8 мај заедно со парламентарните избори, одат кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ...

    Latest news