More

    TAG

    Сè за генералот Залужни кој стана кошмар на Зеленски

    Сè за генералот Залужни кој стана кошмар на Зеленски

    За претседател во време на војна, единствената политичка закана поголема од народниот генерал може да биде народниот генерал кој нецеремонино ќе биде разрешен. Се чини...

    Latest news