More

    TAG

    Се шири пожарот во близина на Атина

    Се шири пожарот во близина на Атина

    Цела ноќ траеше битката на пожарникарите со пожарот што сè уште е вон контрола во североисточниот дел на областа Атика, поширокиот регион на Атина,...

    Latest news