More

    TAG

    Се повеќе млади пушачи во Германија

    Се повеќе млади пушачи во Германија

    Процентот на млади пушачи во Германија нагло се зголемил во последните три години, покажуваат истражувањата. Дури 11 отсто од луѓето на возраст од 16 до...

    Latest news