More

    TAG

    Се огласи Скијачката федерација на Македонија

    Се огласи Скијачката федерација на Македонија

    Актуелниот тренер на македонската олимписка репрезентација, скијачот Антонио Ристовски цела година не се појавил на работа, а ова било толерирано од претходно раководство на Скијачката Федерација...

    Latest news