More

    TAG

    СЕ ИНТЕНЗИВИРА ПРОЦЕСОТ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВА УЧИЛИШНА ЗГРАДА НА ООУ „БРАТСТВО ЕДИНСТВО“ СО ПОДДРШКА НА ТИКА

    СЕ ИНТЕНЗИВИРА ПРОЦЕСОТ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВА УЧИЛИШНА ЗГРАДА НА ООУ „БРАТСТВО ЕДИНСТВО“ СО ПОДДРШКА НА ТИКА

    Градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков денеска во седиштето на Турската агенција за соработка и координација –ТИКА во Скопје присуствуваше на работен состанок во...

    Latest news