More

    TAG

    Се бара стратегија за пронаоѓање на лекот за излез од состојбата

    Се бара стратегија за пронаоѓање на лекот за излез од состојбата

    Недостасуваат педијатри, гинеколози, има дефицит на патолози, се поголем број млади лекари заминуваат во странство, а државата останува без кадар. Доктор Џенгис Јашар како...

    Latest news