More

    TAG

    Сѐ уште не се одобрени вакцини за подваријантите на омикрон

    Сѐ уште не се одобрени вакцини за подваријантите на омикрон

    Колку старите вакцини кои се направија врз основа на првиот кинески сој на коронавирусот се ефикасни против новите подваријанти на сојот омикрон BA. 4...

    Latest news