More

    TAG

    Русија го обвинува ОБСЕ

    Русија го обвинува ОБСЕ

    Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) соработува со украинската влада и се обидува да ги прикрие злосторствата на украинските екстремистички сили, изјави...

    Latest news