More

    TAG

    Русија ги предупредува САД: Вашите погрешни пресметки може да имаат фатални последици

    Русија ги предупредува САД: Вашите погрешни пресметки може да имаат фатални последици

    Рускиот заменик-министер за надворешни работи Сергеј Рјабков во понеделникот изјави дека САД би можеле да се соочат со „фатални последици“ доколку го игнорираат предупредувањето...

    Latest news