More

    TAG

    Рисот Крле е пуштен на слобода

    Рисот Крле е пуштен на слобода

    „Името му е Крле, а тоа име доаѓа од зборот „крлеж“. Неговото тело беше полно со крлежи кога го заловивме. Се погриживме да биде...

    Latest news