More

    TAG

    Ретки сцени на аурора бореалис се видоа на Алпите

    Ретки сцени на аурора бореалис се видоа на Алпите, во Хрватска, Србија, САД…

    Неверојатно ретки сцени од поларната светлина синоќа можеа да се видат на небото над Европа и САД. Различните бои на поларната светлина се создаваат кога...

    Latest news