More

    TAG

    Путин подготвува 400.000 луѓе

    Путин подготвува 400.000 луѓе, специјалната операција сега е војна

    Русија подготвува голема мобилизација, соопшти естонскиот министер за надворешни работи Маргус Сакнау во интервју за сервисот „Гласот на Америка“ на грузиски јазик. Сакнау истакна дека...

    Latest news