More

    TAG

    Прв случај на ковид на Куковите Острови

    Прв случај на ковид на Куковите Острови

    Една од последните оази без ковид-19 беа Куковите Острови, мала пацифичка земја која се протега на 15 острови и според последниот попис брои 17.459...

    Latest news