More

    TAG

    Протест пред Уставниот суд во Тирана за албанско-италијанскиот договор

    Протест пред Уставниот суд во Тирана за албанско-италијанскиот договор

    „Стоп за договорот“ порачаа учесниците на протестот што се одржува пред Уставниот суд во Тирана кој денеска го разгледува договорот меѓу Албанија и Италија...

    Latest news