More

    TAG

    ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ОХРИДСКИ ПИСАТЕЛИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ“

    ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ОХРИДСКИ ПИСАТЕЛИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ“

    Денеска во големата сала на Општина Охрид се одржа промоција на книгата „Охридски писатели за деца и младинци“ од авторите проф. д-р Димитар Пандев...

    Latest news