More

    TAG

    Продавал марихуана за 300 до 500

    Продавал марихуана за 300 до 500, а кокаин за 2.500 денари

    Триесетгодишен уличен дилер кој продавал марихуана за 300 до 500 денари од пакување и коаин за 2.500, вчера беше уаспен од скопската полиција. А.К....

    Latest news