More

    TAG

    Причини за незадоволство од поштенските услуги

    Причини за незадоволство од поштенските услуги

    Главни причини за незадоволство од поштенските услуги кај физичките лица во државава се застарени процедури и цените на поштенските услуги, одговор даден од 58...

    Latest news