More

    TAG

    при што е ранет најмалку еден цивил

    Русија изврши напади со беспилотни летала врз Киев и јужна Украина, при што е ранет најмалку еден цивил, а оштетени се згради и гасовод...

    Во текот на ноќта, Русија изврши напади со беспилотни летала врз Киев и јужна Украина, при што е ранет најмалку еден цивил, а оштетени...

    Latest news