More

    TAG

    Претставниците на шаховскиот клуб на „Алкалоид“ станаа државни шампиони

    Претставниците на шаховскиот клуб на „Алкалоид“ станаа државни шампиони

    Претставниците на ШК Алкалоид Габриела Коскоска и Тони Лазов станаа државни шампиони на Македонија во шах – Коскоска на женскиот, додека, пак, Лазов на...

    Latest news