More

    TAG

    Претстава и изложба во Музејот на холокаустот

    Претстава и изложба во Музејот на холокаустот

    Манифестацијата „Европски денови на еврејската култура 2023 – Денови на отворени врати“ претставува можност еврејските заедници од градовите низ Европа да подготват настан наменет...

    Latest news