More

    TAG

    Претседателката Ивановска прашува што бара лице со таква стручна спрема во нивната институција

    Претседателката Ивановска прашува што бара лице со таква стручна спрема во нивната институција

    Одиме на Уставен бидејќи сметаме дека овој закон е неуставен бидејќи не обезбедува законитост, односно усогласеност со другите закони и од друга страна наметнува...

    Latest news