More

    TAG

    ПРЕКИНАТА ОСМАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

    ПРЕКИНАТА ОСМАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

    Поради одредени технички проблеми во зградата на Општина Охрид – прекин на електричната енергија и интернет, денешната осма седница на Советот на Општина Охрид...

    Latest news