More

    TAG

    предвидува Рама

    Црно ни се пишува ако Путин победи, предвидува Рама

    Албанскиот премиер Еди Рама, во својот говор на почетокот на Самитот Украина – Југоисточна Европа во Тирана, ја истакна потребата да се поддржи Украина...

    Latest news