More

    TAG

    Предупредување на Бирото за осигурување до владината комисија во врска со поскапените авто-полиси

    Предупредување на Бирото за осигурување до владината комисија во врска со поскапените авто-полиси

    Од Националното биро за осигурување (НБО) во пресрет на денешната седница на Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност која треба да одлучува за поскапувањето...

    Latest news