More

    TAG

    Пратеникот Александар Николоски изнесе сомнежи за следење на комуникациите

    Пратеникот Александар Николоски изнесе сомнежи за следење на комуникациите

    Кај нас во ВМРО-ДПМНЕ постои сериозно сомневање дека сме под континуирано физичко следење како опозициски политичари, кое се прави нелегално од одредени структури во...

    Latest news