More

    TAG

    Познато е кога астероидот Бену би можел да удри во Земјата

    Познато е кога астероидот Бену би можел да удри во Земјата

    Астероидот Бену ќе прелета покрај Земјата на 24 септември 2182 година, според научниците на НАСА. Земјината гравитација ќе ја промени нејзината траекторија, што ќе го...

    Latest news