More

    TAG

    Пожар во една од најпознатите згради во Копенхаген: Се урна целата кула

    Пожар во една од најпознатите згради во Копенхаген: Се урна целата кула

    Пожар избувна во зградата на старата берза во Копенхаген, една од најпознатите згради на данската престолнина, ја проголта нејзината кула, која се урна на...

    Latest news