More

    TAG

    Повратник од Германија среќен со минималецот

    Повратник од Германија среќен со минималецот

    Повратник од Германија со пофални зборви за новата влада и покачениот минималец. Како што изјави Полику Авдиу, кој живеел 18 години во Германија и...

    Latest news