More

    TAG

    Повеќе умрени од родени во Албанија

    Повеќе умрени од родени во Албанија

    Албанија е во демографска криза, откако минатата година првпат бројот на починати е поголем од новородени, што е негативен природен прираст со над 3.200...

    Latest news