More

    TAG

    Потврдена претседателската кандидатура на Османи

    Потврдена претседателската кандидатура на Османи

    „Да избереме претседател и заменик-претседател со двотретинско мнозинство, односно со двојно мнозинство и со Бадентер“. Ова го побара лидерот на ДУИ, Али Ахмети, на...

    Latest news