More

    TAG

    Поранешниот ракометен судија е осомничен за местење натпревари

    Поранешниот ракометен судија е осомничен за местење натпревари

    Европската ракометна федерација (ЕХФ) објави денеска дека претставникот на Судискиот одбор во Натпреварувачката комисија на ЕХФ, Драган Начевски, е суспендиран од должноста, поради сè...

    Latest news