More

    TAG

    Полска најави дека ќе го ограничи движењето на руските дипломати на нејзина територија

    Полска најави дека ќе го ограничи движењето на руските дипломати на нејзина територија, што веднаш предизвика реакција од Москва

    Полска најави дека ќе го ограничи движењето на руските дипломати на нејзина територија, што веднаш предизвика реакција од Москва. Гардијан објави дека Русија најави...

    Latest news