More

    TAG

    Полицијата тврди дека лицата не се опасни и дека наскоро ќе си одат

    Полицијата тврди дека лицата не се опасни и дека наскоро ќе си одат

    Лицата што се забележани во Куманово се припадници на Еврејската верска заедница, имаат целосно легелен престој и привремено престојуваат во нашата држава, соопшти Министерството...

    Latest news