More

    TAG

    Подигнувањето на нивото на морето скапо ќе ја чини Европа

    Подигнувањето на нивото на морето скапо ќе ја чини Европа, еве која област ќе биде најмногу погодена

    Зголемувањето на нивото на морето поради климатските промени ќе ја чини Европа до 872 милијарди евра до 2100 година, а делови од Италија, особено...

    Latest news