More

    TAG

    Почнува намалувањето на цените за дата податоци во роаминг на Северна Македонија со земјите од ЕУ

    Почнува намалувањето на цените за дата податоци во роаминг на Северна Македонија со земјите од ЕУ

    Почнува намалувањето на цените за дата податоци во роаминг на Северна Македонија со земјите од ЕУ. Граѓаните и бизнисите во Северна Македонијa, како што...

    Latest news