More

    TAG

    Почина српскиот писател и драматург

    Почина српскиот писател и драматург, академик Драгослав Михаиловиќ

    По кратко боледување, на 93-годишна возраст во Белград, во неделата на 12 март почина српскиот писател и драматург, академик Драгослав Михаиловиќ, соопшти неговото семејство. Михаиловиќ...

    Latest news