More

    TAG

    По 42 години во брак

    По 42 години во брак, Лазар и Даница Ристовски се разведуваат

    По 42 години заеднички живот, драмските уметници Лазар Ристовски (69) и Даница Ристовски (66) одлучиле да стават точка на својот брак. Одлуката за започнување...

    Latest news