More

    TAG

    Пејачката го прегрнала синот

    Пејачката го прегрнала синот, па порачала едно

    Медиумите во регионот со денови пишуваат за голготата низ која поминува хрватската пејачка Северина Вучковиќ. Врховниот суд го одзема старателството на Северина Вучковиќ над синот...

    Latest news